Lucas Nano | Linear 5 PA Systeem | Vragen ?


LINEAR 5: Mag het iets meer zijn?

Met Linear 5 brengt HK Audio een volledige serie hogekwaliteit geluidsboxen die veel ambitieuze muzikanten en DJ's zal aanspreken, maar ook uitstekend geschikt is voor veeleisende verhuurbedrijven.

Linear 5 heeft een extreem hoge SPL

Door de hoge geluidsdruk die deze boxen kunnen produceren zijn ze niet alleen geschikt voor cafes, podia en zalen maar kunnen ze ook buiten hun mannetje staan.

Veelzijdig

Alle boxen uit de Linear 5 serie kun je met elkaar combineren. De topkasten kun je ook fullrange gebruiken maar uiteraard ook in combinatie met 2 of 4 subwoofers. Alle actieve kasten hebben een aparte gain control zodat je alles perfect kunt inregelen. Bovendien hebben de subwoofers een regelbare actieve crossover. Hiermee kan iedereen zijn set zo afstemmen op zijn of haar toepassing en/of muzikale voorkeuren.

Actief/passief

Er is zowel een actieve als passieve lijn beschikbaar. De actieve lijn heeft als groot voordeel dat je niet met losse versterkers en controllers hoeft te werken en dat ook de minder ervaren gebruiker er gemakkelijk mee kan werken.

Maar als je al een uitgebreid assortiment randapparatuur bezit kun je ook perfect met de passieve lijn aan de slag, de boxen klinken bijzonder neutraal en kunnen hoge vermogens aan. Door de ingebouwde crossover in de subwoofers kun je gemakkelijk je powered mixer hierop aansluiten en het gefilterde signaal vanuit de subwoofer zo doorlussen naar de topkasten.


( Club Pack )

Robuust

De robuuste houten behuizingen zijn alles behalve standaard. De boven- en onderzijdes zijn van stevig berken multiplex en de rest van de behuizing is gemaakt van MDF/berken hybride. Dit zorgt voor sterke kasten die tegen een stootje kunnen maar ook akoestisch bijzonder goed klinken.

Ervaring & service

Linear 5 is ontworpen door een R&D team met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen van Pro Audio apparatuur en wordt volledig in Duitsland gebouwd. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en de heldere geluidsweergave die je gewend bent van HK Audio. Natuurlijk kun je ook blijvend vertrouwen op de uitstekende service verzorgt door gespecialiseerde dealers in meer dan 55 landen.

Na registratie op www.hkaudio.com krijg je 5 jaar garantie!

Modellen

Systemen

Toepassingen


( Big Venue Pack )
© 2012 HK Audio Benelux : Het is niet toegestaan om deze teksten op andere websites te gebruiken. Webdesign